Work with me

Zorgen voor meer leads en sales? Zoek jij naar iemand om artikelen te schrijven voor jouw business (website, facebook, LinkedIn)? Een manier om dit te realiseren is middels het schrijven van interessante en pakkende blogs met specifieke topics. Dit kan ik voor jou doen!

Bij mij kun je terecht voor:

  • Het schrijven van artikelen voor jouw nieuwsbrief (intern/extern)
  • Het schrijven van artikelen voor jouw website, facebook of LinkedIn
  • Het schrijven van blogs gericht op jouw bedrijf, organisatie, product of dienst.

Door jouw (persoonlijke of business) verhaal, of van activiteiten, dichterbij te brengen bij je doelgroep creëer je meer betrokkenheid, vertrouwen en nieuwsgierigheid. Ook als producten of diensten in de aanbieding zijn kan ik een interessante blog daarover schrijven.

Simpel. Doelgericht. Connectie – Laat mij jouw artikelen schrijven voor je bedrijf of organisatie, gericht op jouw doelgroep, waarbij de essentie en de boodschap duidelijk overkomen.

Aantal woorden en investering:

  • 1 – 300 = SRD 175
  • 301-500 = SRD 400
  • 501-800 = SRD 600
  • 801-1000 = SRD 850

Bij contract van langere duur (minimaal 3 maanden) super speciale prijs. Vraag nu een offerte aan.

Waarvoor kan je ook terecht zijn bij mij?

  • Motivational sessions
  • Indoor Team building

Laten we in contact treden. Ik ben super enthousiast om met jou samen te werken.