Surinaamse kwak, podosiri, honing, kruiden – NU ook in Europa te vinden

“Heeyyy booiii…. podosiri,” was de reactie van mijn broer in Nederland. Het is best moeilijk om natuurlijke (en andere soortige) Surinaamse producten op de schappen te krijgen in Europa. Toch is er een groepje jonge doorzetters die sterk erin geloven dat er andere manieren zijn om deze producten in Europa te krijgen – onder de naam Palulu Products.

Suriname heeft een rijke geschiedenis met enkele landen in Europa. Denk maar aan Nederland, BelgiĆ«, Duitsland en Frankrijk. Door deze relatie vertoeven ook heel veel Surinamers in deze landen. Hoelang heb jij geen kwak gegeten? Een heerlijke verse terie op pure honing? Dit zijn slechts enkele producten die Palulu Products voor de mensen in Europa kan leveren – of het nou voor persoonlijk gebruik is of wederverkoop. Dus afnemen in grote aantallen is zeker ook mogelijk.

Voor de vrouwen zijn er ook speciale Surinaamse kruiden voor de lichamelijke verzorging. Kruiden die jij bijvoorbeeld kunt gebruiken om “daar beneden” (je weet wel šŸ˜‰ ) te stomen. Allemaal zaken die jou verbinden met de unieke, tropische, en misschien ook traditionele, belevenis van Suriname.

Kruiden voor de vrouwelijke hygiĆ«ne 

Palulu Products heeft een flexibel logistieksysteem dat ervoor zorgt dat jij heel snel jouw producten ontvangt. Eerder deze maand hebben zij een zachte lancering gedaan van het bedrijf en hebben zij intussen een aantal producten geleverd.

Ben jij een Surinamer, woonachtig in Europa? En mis jij de typische, authentieke Surinaamse producten? Dan is Palulu Products uw beste partner om u hiervan te voorzien. Bezoek hun facebook pagina om op de hoogte te blijven van de updates. De website wordt in augustus volledig gelanceerd en kun jij veel meer producten bekijken.

Palulu Products – Gewoon lekker tropisch!
KBO#: 0536.185.811

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *